Επιστροφές και παράπονα

Λογαριασμός Ozonee

Πακέτο οφελών

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό Ozonee, έχετε περισσότερες επιλογές

Κοιτάξτε

Τι κερδίζετε δημιουργώντας έναν λογαριασμό;

Με έναν λογαριασμό Ozonee μπορείτε να κάνετε περισσότερα. Εγγραφείτε και ελέγξτε τις δυνατότητες του λογαριασμού Ozonee. Εάν δεν σας αρέσει, μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε.

 • Ιστορικό παραγγελιών
 • Σύγκριση προϊόντων
 • Πρόσθετες εκπτώσεις
jakna

Επιστροφή προϊόντων

1. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά τη φόρμα επιστροφής που παρέχεται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Επιστρέφει γεννήτρια

2. Στείλτε το πακέτο στη διεύθυνση:

  Υπάρχουν δύο επιλογές για την επιστροφή της παραγγελίας:
 1. Η κύρια διεύθυνσή μας, για επιστροφές / παράπονα
  Είναι πιο ακριβό αλλά πιο γρήγορη αποστολή.

  Alpha Fashion ozonee.gr
  Naftowa 5
  65-705 Zielona Gora
  Poland

  Με σημείωση Ozonee.gr, μαζί με την απόδειξη αγοράς των προϊόντων και τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής.

 2. Επιστροφή του δέματος μέσω αντιπροσώπου.
  Αυτό δεν είναι το κατάστημά μας, είναι η αποθήκη μας, είναι μια φθηνότερη επιλογή επιστροφής του προϊόντος μέσω μεσάζοντα, αλλά απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης. Το δέμα θα παραληφθεί πρώτα από τον μεσάζοντα μας ο οποίος στη συνέχεια θα μας το στείλει στο κεντρικό κατάστημα. Η περίοδος επιστροφής χρημάτων 14 ημερών ξεκινά με την άφιξη του προϊόντος στο κεντρικό μας κατάστημα.

  PAXY – Ozonee.gr
  26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 150(Econt DEPO)
  54627 Μενεμένη Θεσσαλονίκη

 3. Σε περίπτωση επιστροφής των εμπορευμάτων στη διεύθυνση Paxy – Ozonee Greece ή σε περίπτωση μη παραλαβής του δέματος, η χρέωση είναι 3 €. Το ποσό θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής.

3. Επιστροφή χρημάτων

Θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω έως και 14 ημέρες αφού λάβουμε το πακέτο επιστροφής σας.

Πληροφορίες

1. Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα πρέπει να συσκευάζονται με τον κατάλληλο τρόπο για την αποφυγή ζημιών κατά τη μεταφορά.
2. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα γίνονται αποδεκτά μόνο όταν αποστέλλονται πίσω με πλήρες περιεχόμενο (επίσης με καποια δωρεάν πράγματα που ήταν μέσα, δώρα κ.λπ.) και το ίδιο το προϊόν και τα αξεσουάρ δεν είναι κατεστραμμένα. 
3. Επισυνάψτε τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής και την απόδειξη αγοράς των προιόντων στα επιστρεφόμενα προϊόντα. Δεν λαμβάνουμε δέματα που αποστέλλονται με αντικαταβολή! Η επιστροφή που αποστέλλεται με αυτόν τον τρόπο επιστρέφεται στον αποστολέα, καθώς δεν μπορούμε να παραλάβουμε το πακέτο.
4. Επεξεργαζόμαστε την επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου πακέτου.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Το δικαίωμα υπαναχώρησης από την σύμβαση Έχετε το δικαίωμα να αποχωρήσετε από αυτήν τη σύμβαση εντός 14 ημερών χωρίς να δώσετε κανένα λόγο. Η περίοδος υπαναχώρησης θα λήξει μετά από 14 ημέρες από την ημερομηνία που λαμβάνετε τα προϊόντα ή στην οποία ένα τρίτο άτομο εκτός του μεταφορέα και που υποδεικνύεται από εσάς, παράλαβε τα προϊόντα.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση, πρέπει να μας στείλετε το έντυπο υπαναχώρησης από τη σύμβαση μαζί με το προϊόν που αγοράσατε στη διεύθυνση: (ALPHA FASHION Ozonee.gr, UL. NAFTOWA 5, 65-705 ZIELONA GÓRA, Poland) ως σαφής δήλωση (για παράδειγμα επιστολή που αποστέλλεται ταχυδρομικώς). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.
Για να διατηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης από τη σύμβαση, αρκεί να στείλετε πληροφορίες σχετικά με την άσκηση του δικαιώματός σας να αποχωρήσετε από τη σύμβαση πριν από την προθεσμία για απόσυρση από τη σύμβαση.

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Σε περίπτωση απόσυρσης από αυτό το συμβόλαιο, θα επιστρέψουμε τα χρήματα μέσω τραπεζική κατάθεση στον αναφερόμενο τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω PayPal σε περίπτωση πληρωμής για αγορές μέσω αυτού του διαμεσολαβητή (ΠΡΟΣΟΧΗ πουλάμε χωρίς μετρητά, επομένως δεν επιστρέφουμε σε μετρητά ή με ταχυδρομική αποστολή), αμέσως, ή σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέσα σε 14 ημέρες. Δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις εκτός από το κόστος επιστροφή σε μας των προϊόντων (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν δεχόμαστε αποστολές επιστροφής με αντικαταβολή γιατί δεν κάνουμε συναλλαγές με μετρητά) ή οποιουσδήποτε άλλους όρους με τους οποίους ο πελάτης συμφώνησε κατά την αγορά.

Μπορούμε να παρακρατήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρι να λάβουμε το αντικείμενο, να λαμβάνουμε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού που λείπει ή δεν είναι σωστός στον οποίο θα γίνει η επιστροφή χρημάτων. Στείλτε μας πίσω ή παραδώστε μας το προϊόν στη διεύθυνση ALPHA FASHION Ozonee.gr, UL. NAFTOWA 5, 65-705 ZIELONA GÓRA, Poland, αμέσως, και σε κάθε περίπτωση το αργότερο 14 ημέρες από την ημερομηνία κατά την οποία μας ενημερώσατε για την απόσυρσή σας από αυτήν τη σύμβαση, μαζί με τη συμπληρωμένη μορφή δήλωσης βούλησης για απόσυρση από εξ αποστάσεως σύμβαση που επισυνάπτεται στην αποστολή. Η χρήση του προτύπου φόρμας που διατίθεται στον ιστότοπο του καταστήματος δεν είναι υποχρεωτική. Η προθεσμία τηρείται εάν αποστείλετε τα προϊόντα πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Θα πρέπει να αναλάβετε το άμεσο κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων. Είστε υπεύθυνοι για την προκύπτουσα μειωμένη αξία των πραγμάτων που μπορεί να προκύψει από ακατάλληλη χρήση προϊόντος με διαφορετικό τρόπο από ό, τι ήταν απαραίτητο για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των πραγμάτων και τη συγκατάθεση που εκφράστηκε κατά τη διαδικασία αγοράς και επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση απόσυρσης από εξ αποστάσεως συμβόλαιο, το συμβόλαιο θεωρείται άκυρο.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση από τον καταναλωτή αποκλείεται σε περίπτωση:

1. μια σύμβαση στην οποία η τιμή ή η αμοιβή εξαρτάται από τις διακυμάνσεις της χρηματοπιστωτικής αγοράς για την οποία ο επιχειρηματίας δεν έχει κανέναν έλεγχο και η οποία μπορεί να συμβεί πριν από την προθεσμία υπαναχώρησης από τη σύμβαση;
2. μια σύμβαση όπου το αντικείμενο της υπηρεσίας είναι ένα μη προκατασκευασμένο αντικείμενο, που κατασκευάζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή εξυπηρετεί για να ικανοποιήσει τις ατομικές του ανάγκες;
3. για μια συμφωνία όπου το αντικείμενο της υπηρεσίας είναι ένα αντικείμενο που επιδεινώνεται γρήγορα ή έχει σύντομη διάρκεια χρήσης;
4. μια σύμβαση όπου το αντικείμενο της υπηρεσίας είναι ένα αντικείμενο που παραδίδεται σε σφραγισμένη συσκευασία, η οποία δεν μπορεί να επιστραφεί μετά το άνοιγμα της συσκευασίας για λόγους υγείας ή υγιεινής, εάν η συσκευασία έχει ανοίξει μετά την παράδοση;
5. για μια συμφωνία όπου το αντικείμενο της υπηρεσίας είναι αντικείμενα που μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με άλλα είδη;
6. μια σύμβαση όπου το αντικείμενο της υπηρεσίας είναι αλκοολούχα ποτά, η τιμή της οποίας συμφωνήθηκε κατά τη σύναψη της σύμβασης πώλησης, και η παράδοση της οποίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά από 30 ημέρες, και η αξία της οποίας εξαρτάται από τις διακυμάνσεις στην αγορά επί του οποίου ο επιχειρηματίας δεν έχει κανέναν έλεγχο;
7. μια σύμβαση στην οποία ο καταναλωτής ζήτησε ρητά από τον επιχειρηματία να έρθει σε αυτόν για επείγουσες επισκευές ή συντήρηση. Εάν ο επιχειρηματίας παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες εκτός από εκείνες που ζητά ο καταναλωτής, ή παρέχει άλλα είδη εκτός από ανταλλακτικά απαραίτητα για επισκευή ή συντήρηση, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τη σύμβαση σχετικά με πρόσθετες υπηρεσίες ή είδη;
8. μια σύμβαση όπου το αντικείμενο της υπηρεσίας είναι ηχητικές ή οπτικές εγγραφές ή λογισμικό υπολογιστή που παραδίδεται σε σφραγισμένο πακέτο, εάν το πακέτο έχει ανοίξει μετά την παράδοση;
9. συμβάσεις προμήθειας εφημερίδων, περιοδικών ή περιοδικών, με εξαίρεση τις συμβάσεις συνδρομής;
10. σύμβαση που συνήφθη σε δημόσιο πλειστηριασμό.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η βάση για την έναρξη της διαδικασίας καταγγελίας είναι η αποστολή καθαρών ελαττωματικών προϊόντων μαζί με μια συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη φόρμα αναφοράς για τα ελλατωματικά προϊόντα. Τα βρώμικα προϊόντα δεν υπόκεινται σε επιστροφή. Για να κάνετε αναφορά για τα ελλατωματικά προϊόντα στείλτε τα με συστημένη αλληλογραφία ή ταχυδρομικό δέμα (για φορολογικούς λόγους δεν δεχόμαστε αντικαταβολή) στην ακόλουθη διεύθυνση:

PAXY – Ozonee.gr
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 150(Econt DEPO)
54627 Μενεμένη Θεσσαλονίκη

Με την υπογραφη οζονο μαζι με την αποδειξη αγορασ και μια ολοκληρωμενη φορμα αναφορασ για το ελαττωματικο προιον

Σε περίπτωση επιστροφής των εμπορευμάτων στη διεύθυνση Paxy - Ozonee Greece ή σε περίπτωση μη παραλαβής του δέματος, η χρέωση είναι 3 €. Το ποσό θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής.

Γεννήτρια καταγγελιών

Καταγγελίες για αποστολή με πρόσθετη ασφάλιση:
Κατά τη παραλαβή του δέματος πρέπει να ανοίξετε το δέμα μπροστά στον κούριερ. Σε περίπτωση ζημιάς θα ήταν χρήσιμο να γραφτεί μια αναφορά ζημιάς από τον κούριερ. Μετά επικοινωνήστε μαζί μας. 

Όροι πώλησης
Αγοράζοντας τα προϊόντα αποδέχεστε τους κανονισμούς της ALPHA FASHION. Οι παραπάνω όροι πώλησης ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που συνάπτονται βάσει των προσφορών του διαδικτυακού μας καταστήματος.

Ηλεκτρονική εξωδικαστική επίλυση διαφορών
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε διαδικασίες εξωδικαστικής καταγγελίας και προσφυγής σύμφωνα με τη διαδικτυακή διαδικασία επίλυσης διαφορών που αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο: http://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event= main.home.sho

pixel