Φωτογραφίες Χρώματα Μεγέθη

Το αυθεντικό χρώμα των προϊόντων


Το αυθεντικό χρώμα των προϊόντων

Στο κατάστημά μας (ozonee.gr) προσπαθούμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δείξουμε όσο μπορούμε καλύτερα τα πραγματικά χρώματα των προϊόντων που πουλάμε. Ωστόσο, ανάλογα με το φως (τεχνητό, φως της ημέρας, LED, φθορισμού, ...), ορισμένα χρώματα ενδέχεται να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με το σχέδιο του υλικού και το χρώμα. Το σωστό χρώμα των εμπορευμάτων θα βρείτε στην περιγραφή του αντικειμένου.
Για την ακριβή αναπαραγωγή των προϊόντων, όλες οι φωτογραφίες μας μπορούν να μεγεθυνθούν, έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να δει προσεκτικά το προϊόν που πωλείται.

Οι ελάχιστες χρωματικές διαφορές ενδέχεται να προκύψουν από μεμονωμένες ρυθμίσεις και βαθμονόμηση χρωμάτων στην οθόνη του Πελάτη. Οι οθόνες LCD τείνουν να εμφανίζουν πολύ φωτεινές εικόνες με έντονα χρώματα.
Όλες οι φωτογραφίες προϊόντων είναι εικόνες τύπου "REAL FOTO" - φτιαγμένες με τη βοήθεια επαγγελματικού φωτογραφικού εξοπλισμού με χρήση λάμπες στούντιο.


Οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία της ALPHA FASHION. Έχουμε πλήρη πνευματικά δικαιώματα σε αυτά και δεν συμφωνούμε με τη χρήση, την αντιγραφή και την αναπαραγωγή τους χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή μας (βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων και συγγενικών δικαιωμάτων).

Μέγεθος ρούχων

Η εταιρία OZONEE προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων που ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες των ικανοποιημένων πελατών. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ κατασκευαστές, για αυτό προτείνουμε να μην ακολουθείτε το μέγεθος που βρίσκεται στην ετικέτα, το οποίο αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος. Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν δικά τους διαφορετικά μέγεθη.


Επομένως, προσαρτάται πίνακας μεγεθών σε κάθε προϊόν που είναι ορατό στο κατάστημά μας. Πριν από την αγορά, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει αυτόν τον πίνακα για να αποφύγει την αγορά λανθασμένου μεγέθους.


Για λόγους αξιοπιστίας δεδομένων μετράμε το ρούχο από μπροστά, επίπεδο, χωρίς τέντωμα, κουμπωμένο ή με κλειστό φερμουάρ (εάν υπάρχει). Προκειμένου να διαλέξετε το σωστό μέγεθος, σας προτείνουμε να μετρήσετε τα αγαπημένα σας ρούχα που είναι κατάλληλα με τον ίδιο τρόπο. Για να λάβετε την περίμετρο την αξία μέτρησης πολλαπλασιάστε x2.


Σε κάθε μοντέλο, μετράμε ένα κομμάτι κάθε μεγέθους, για αυτό μπορεί να υπάρχουν ελάχιστες διαφορές στις διαστάσεις που δίνονται στον πίνακα (ανοχή +/- 3 cm).

pixel