Ασφαλείς αγορές

Ασφαλείς αγορές - γιατί αξίζει να μας εμπιστευτείτε;

Στο OZONEE φροντίζουμε να μην γνωρίζει κανείς τα προσωπικά σας δεδομένα. Κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τις αγορές στο κατάστημά μας άνετες και απολύτως ασφαλείς. Οι πελάτες είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα, γι 'αυτό θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών και η ασφάλεια είναι μία από τις προτεραιότητές μας.

Γνωρίζουμε καλά το γεγονός ότι η διασφάλιση ασφαλών αγορών στο κατάστημά μας είναι η βάση χωρίς την οποία δεν μπορούν να υπάρχουν ακόμη και τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας. Γιατί οι αγορές στο OZONEE είναι ασφαλείς;

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή μαζί μας
Ασφαλή δεδομένα σημαίνει ασφαλείς αγορές. Όταν πραγματοποιείτε αγορές στο κατάστημα OZONEE, τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται από το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) το οποίο αποτρέπει τυχόν απόπειρες κλοπής ευαίσθητων δεδομένων. Αυτό το πιστοποιητικό εγγυάται την εμπιστευτικότητα των επεξεργασμένων δεδομένων. Οι ίδιες λύσεις χρησιμοποιούνται από τραπεζικά συστήματα για τα οποία η εγγύηση εμπιστευτικότητας είναι η επιχειρηματική βάση. Μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα σας ή να τα διαγράψετε από το σύστημά μας ανά πάσα στιγμή.

Είμαστε ένα αξιόπιστο κατάστημα
Η εταιρεία μας πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις για:
- πολιτικές απορρήτου και ασφάλειας,
- αναγνωσιμότητα της κάρτας προϊόντος,
- σαφείς όροι παράδοσης και πληρωμής,
- καθώς και μια σαφή διαδικασία παραγγελίας ή επιστροφής / αναφοράς για το ελαττωματικό προϊόν.

Η φροντίδα μας για την ασφάλεια των αγορών σας επιβεβαιώνεται από το μετοχικό κεφάλαιο των 9,002,919 PLN, που συνεισφέρθηκε πλήρως. Είμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία που αξίζει την εμπιστοσύνη σας.

Διασφαλίζουμε ασφάλεια αγορών και πληρωμών
Έχετε απορίες σχετικά με τις ασφαλείς αγορές ή άλλες ανησυχίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!
pixel